Munkamódszerünk
Kompetenciánk
Referenciánk
Kapcsolat
englisheng
komp

Munkamódszerünk

Elsődleges célunk modern módszerek alkalmazásával és magasan képzett munkatársaink segítségével olyan hatékony és megbízható alkalmazások fejlesztése, amelyek biztosítják megrendelőink üzleti folyamatainak mind teljesebb támogatását.
Projektjeink során teljes körű megoldás biztosítására törekszünk a problémák feltárásától egészen a megoldást biztosító rendszerek üzemeltetéséig, de jelentős tapasztalatunk van nagyobb projektekben való részvételben, részfeladatok megoldásában, és szakértői tanácsadásban is.
Hatékony támogatást nyújtunk az üzleti folyamatok modellezése, a megoldandó feladat elemzése, alkalmazások megvalósítása, a teljes körű tesztelés. valamint az alkalmazások üzembe állása és az üzemszerű működés támogatása területén.
A megrendelői igények kielégítésének egyik biztosítéka nemzetközileg elismert és bevált módszertanok tudatos alkalmazása. A projektjeink munkafolyamát az agilis megközelítés alapján alakítjuk. Átfogó elemzést követően prototípusok készítése és iteratív munkavégzés biztosítja a változó feltételekhez és követelményekhez való rugalmas alkalmazkodást. Törekszünk az alkalmazások inkrementális megvalósítására. Ez lehetővé teszi, hogy a megrendelő a számára legfontosabb szolgáltatásokat mielőbbi használatba vehesse.
Elemző és tervező munkánkban elsősorban az UML alapú objektum orientált modellezés eszközeit alkalmazzuk, de ezek szükség estén egyéb olyan bevált technikákkal is kiegészülnek, mint például a relációs és a több dimenziós adatmodellezés, vagy az üzleti folyamat modellezése (BPR).
A szoftverfejlesztés során törekszünk a jól bevált, megbízható eszközök és a legújabb technológiák integrálására, az általuk nyújtott előnyök mind teljesebb kiaknázására. A munkatársaink kimagasló tapasztalattal rendelkeznek az olyan a klasszikus, nagy hatékonyságú és megbízható eszközök alkalmazásában, mint a C++, a CORBA, a relációs adatbáziskezelés és az SQL programozás. Mindeközben folyamatosan törekszünk a legújabb technológiák használatára is, mint a web alapú Typescript single-page application fejlesztés.