SZOFTVEREKET FEJLESZTÜNK, HOGY ÖN CSAK AZ ÜZLETTEL TÖRÖDHESSEN

Történetünk

filmszalag14

Az Info-M Számítástechnikai Kereskedelmi és Szolgáltató Kft-t (Info-M) 1997-ben alapította három fiatal informatikus, akik történetesen egyetem óta jó barátok voltak. Első generációs mobilhálózat-tervező, leltár- és konfigurációs rendszerünk segítségével a Westel 900, a magyar mobil távközlés úttörője megépítette az első hazai mobil GSM hálózatot.

Együttműködésünk folytatódott az első és legnagyobb magyar mobil szolgáltatóval, személyre szabott és kifejlesztett OSS rendszereink segítették a Westelt, majd a magyar mobil, vezetékes és online szolgáltatók egyesülése után a Magyar Telekomot a legjobb Edge, 3G, 4G, 5G mobilhálózatok megépítésében Magyarországon. A magyar távközlési piac néhány jelentősebb szolgáltatójának összeolvadását követően cégünket a Magyar Telekom OSS megoldási és integrátor partnerei közé választották.

Mobilhálózati OSS szoftverünk vezetékes, mobil és adatközponti hálózatok komplex leltár-, tervezési és üzemeltetési rendszercsomagjává fejlődött.

értékeink

Átfogó módszerek

holisztikus megközelítés

Széles Választékú Eszközkészlet

vezetőség

Üzenet az alapítótól

Buzásy György

Ahogy magánemberként, úgy cégvezetőként is fontos számomra a kiszámíthatóság és a megbízhatóság. Felelős üzleti döntést csak akkor várhatunk partnereinktől, ha tudják, mire számíthatnak tőlünk. A kiérdemelt bizalom az, ami minden üzleti együttműködés alapja, ezt az értéket szem előtt tartva igyekszünk folyamatainkat átláthatóan, minden szereplő számára egyértelmű keretek között működtetni, rugalmasan alkalmazkodva az elvárásokhoz. Igaz ez a üzleti tevékenységeink minden szintjére, legyen az megrendelővel, beszállítóval vagy alkalmazottal kapcsolatos. Fejlesztési, üzemeltetési, tanácsadási és kereskedelmi munkánk során is folyamatosan szem előtt tartjuk partnereink érdekeit, elvárásait, mert hiszek abban, hogy mindig létezik minden fél számára sikeres és gyümölcsöző megoldás.

Üzenet az alapítótól

Fekete Péter

Fontosnak tartom, hogy nyitottak legyünk az innovációra, hogy folyamatosan új utakat keressünk, ne elégedjünk meg pusztán a megszokott megoldások másolásával, mások követésével. A sokszínű és gyorsan változó technológiák korában elengedhetetlen az új megoldások kritikai vizsgálata és az adott feladatra leginkább megfelelő megközelítés rugalmas adoptálása. Ez az attitűd az, ami képessé tesz bennünket a legkomplexebb feladatok megoldására is. Komoly értéknek tartom az évek alatt kialakult magasan képzett, ütőképes és innovatív szakember gárdánkat. Büszke vagyok rá, hogy olyan légkört sikerült kialakítani, ahol valóban megszülethetnek és támogatásra találnak a csapattagok ötletei és újító kezdeményezései. Cégvezetőként és emberként egyaránt elengedhetetlennek tartom, hogy kollégáink szakmai fejlődése és lelki egészségének megőrzése iránt egyaránt felelősséget vállaljunk.

Üzenet az alapítótól

Varga Szilárd

Villamosmérnökként és informatikusként úgy látom, hogy a mérnöki munka és a szoftverfejlesztés is rejtvény vagy játék, ahol a sikerhez szükség van a szabályok ismeretén és tapasztalaton túl ötletes és eredeti megoldásokra. A termékeink alapját az új ötletek és gondolatok adják, amelyek csak akkor vezethetnek sikerre, ha pontossággal és az ügyfél irányába mutatott intuitív gondolkodással párosodnak. A fejlesztések sikere ezen a három pilléren nyugszik: pontosság, ötletesség, intuíció.